Show total la Gala Premiilor Online Radar de Media alături de Jayssa, Mike şi REEA

Miercuri, 22 februarie, a avut loc Gala Premiilor Online Radar de Media 2011, eveniment la care au participat, printre mulţi alţii, şi artiştii în devenire Jayssa, Mike şi REEA.

Mike a facut show pe scenă alături de o blondă senzuală, interpretând un medley de la Usher, dar şi piesa “Save me”, care a făcut furori în străinătate. Artistul a reuşit performanţa de a acorda şi a primi un premiu în acelaşi moment. Deoarece Mihai Ristea nu a putut participa la eveniment pentru a-şi ridica premiul pentru “Cel Mai Bun Producător Muzical în 2011”, Mike a fost nevoit să păstreze trofeul, nu înainte de a ţine un discurs despre producătorul său.

Jayssa a incins atmosfera cu hitul “Senorita” şi cu piesa “Loco”, dar şi cu o nouă melodie, lansată în premieră şi intitulată “Brasil”. De asemenea Jayssa a urcat pe scenă alături de Jon Brian pentru a-i acorda un premiu special Ruxandrei Bar.

Nici REEA nu s-a lasat mai prejos! Artista a întreţinut atmosfera cu piesa “Real master” cântată în premieră. Momentul special pentru ea a fost când i-a acordat Laurei Cosoi premiul pentru “Cea Mai Sexy Vedetă din Media”.

În perioada următoare cei trei tineri artişti pregătesc fanilor câteva surprize! Daca Mike pune la cale un concert într-un club din Bucureşti, iar REEA se pregăteşte pentru lansarea unui nou single, Jayssa continuă promovarea piesei “Loco”.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments