SCANDAL intre Alex Velea Si Smiley FRATIA LOR S-A RUPT

Desi Smiley si Alex Velea sunt prieteni de multa vreme , se pare ca afacerile sunt cele care deterioreaza relatia celor doi.

 

Buni prieteni de multă vreme, au trecut prin furtunile showbizului împreună şi prea că nimic nu le poate rupe „frăţia”. Totul până la afaceri, însă. După ce Smiley l-a cooptat pe Velea la casa lui de producţie, HaHaHa Production, şi Velea a pus pe picioare un label, Golden Boy Society, care se ocupă tot cu racolarea de artişti. Iar acesta ar fi motivul pentru care, spun gurile rele, cei doi buni prieteni ar putea să ajungă să se evite atunci când dau nas în nas.

Totuşi, Ruby, care a trecut din barca lui Smiley în cea a lui Velea, susţine că nu există vreun motiv de supărare între cei doi şi că Alex şi Smiley se vor avea în continuare ca fraţii.

„Ha Ha Ha Production şi Golden Boy Society sunt la fel, două fraţii. Din Ha Ha Ha s-a născut Golden Boy, care incearca sa aduca mai multi artisti. Nu se poate vorbi de o raceala intre Alex Velea si Smiley, desi acum sunt doua label-uri. Chiar sunt convinsa ca nu s-a intamplat asta, din moment ce studiourile Golden Boy vor fi in aceeasi uzina”, a declarat Ruby pentru ziarulring.ro.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments