Sarut gay intre dansatorii Innei

Inna a primit titlul de „Artistul anului” la cea mai importanta gala muzicala poloneza. In momentul in care au urcat pe scena, baietii din trupa ei de dans au tinut sa transforme momentul intr-unul memorabil si au recurs la un gest care a ridicat publicul in picioare.

Inna (23 de ani) a facut supershow la finele saptamanii trecute, cand a fost invitata sa participe la gala Eska Music Awards, unde a fost desemnata „Artistul anului” in Polonia. Asemenea marilor artisti americani, romanca a inceput sa-si presare spectacolele cu momente incendiare, controversate, cu mult succes la public.
Dupa inmanarea premiului de la Eska Awards, Inna si-a luat trupa si a urcat pe scena pentru a multumi publicului polonez printr-un minirecital.


Cireasa de pe tort a fost coregrafia dansatorilor, care, pana la final, au reusit sa ridice publicul in picioare. Acestia au incins atmosfera pe ritmul piesei „Amazing” si au aruncat-o in aer atunci cand s-au apropiat si s-au sarutat pe buze. Gestul lor a reusit sa isterizeze multimea si sa transforme momentul intr-unul memorabil. Strategie de PR sau pur si simplu un gest plin de naturalete, sarutul gay al dansatorilor a avut efectul scontat, iar show-ul Innei nu va fi uitat prea repede de polonezi.

Sursa

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Aus Rotten
Aus Rotten
13 years ago

poate la urmatoru videoclip vedem si niste fisting intre flacai.

Alicia
13 years ago

:)) Marketingul PR-ilor pare a fi foarte dezvoltat si tind sa cred ca sexul, tzatzele, banii si prostia sunt cele mai cumparate lucruri in momentul de fata. Cu toate astea, Inna e intradevar o prezenta adorabila.

Aida Tanase
Aida Tanase
13 years ago

Imi place Inna dar nu-mi place sa aud ca a acceptat astfel de strategii pentru a atrage si mai mult atentia.

Adi
Adi
13 years ago

Saraca

valy-antonio
valy-antonio
13 years ago

frate cum sa o ai pe inna langa tnee si u sa te saruti cu un barbat :O e ceva prea greu sa cred…,

Sasha Farias
13 years ago

E regizata faza mai, ca nu faceau din pura initiativa:P

Pro
Pro
12 years ago

tare =)) strategie PR, nu va mai oripilati degeaba. O chestie absolut fireasca in showbiz, nimic nou, nimic revoltator. Bravo lor ca vin mereu cu idei noi 😉

Contra
Contra
12 years ago

o_O cum poti sa fi pro cu asa ceva? esti nebun la cap!

Amalia
Amalia
12 years ago

„Pupicul” imi aminteste de o replica dintr-un film care suna ceva de genul „That’s how I kissed my grandma in her coffin”. Insa, draguta initiativa.