Rihanna şi-a sărbătorit ziua de naştere… în avans

Deşi ziua de naştere a Rihannei este abia pe 20 februarie, celebra cântăreaţă nu s-a putut abţine de la a-şi sărbători cea de-a 24-a aniversare cu câteva zile înainte de termen.

Petrecerea, care s-a ţinut la Hearst Mansion, în Beverly Hills, a fost una tematică, tema fiind inspirată de ţinutul Caraibelor. Au fost prezenţi aproximativ 100 de invitaţi, prieteni ai artistei, printre care şi solistul trupei Coldplay, Chris Martin, Bruno Mars, sau cea mai bună prietenă a Rihannei, Katy Perry. Aceştia au avut parte de o cină cu specific din Caraibe, de prăjiturele Sprinkles ornate cu steagul ţării Rihannei, Barbados, de un DJ care a făcut invitaţii să se mişte pe ritmuri caraibiene, dar şi de o cabină unde invitaţii s-au putut fotografia în voie.

Tortul a sosit cu o întârziere de două ore, acesta fiind ornat cu Rihanna… în miniatură, stând pe o scoică gigant. Simultan cu tortul, au fost aduse mai bine de 20 de sticle de şampanie Armand de Brignac Brut Gold, iar invitaţii au plecat acasă cu trabucuri Camacho.

Deşi foarte multe surse au confirmat, pe twitter, prezenţa la petrecere a fostului iubit al Rihannei, Chris Brown, nu au fost făcute publice fotografii cu cei doi.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments