Regizorul Alex Ceauşu a filmat videoclipuri pe mai mult de jumătate din globul pământesc !

Se poate declara un regizor cu adevărat de succes. Alex Ceauşu e cunoscut ca fiind cu adevărat pasionat de regie, dar mai ales pentru locurile exotice pe care le alege să filmeze clipuri pentru artiştii români sau internaţionali cu care lucrează.

A cutreierat prin toata Europa, India, Thailanda, Emirate, Sri Lanka, Maldive, Sua, Cuba, Republica Dominicana, Bahamas,Tanzania, Kenya, Maroc sau chiar Tunisia. Toate aceste locaţii nu i-au adus doar prilejul de a vizita, ci ocazia de a munci pe sume destul de măricele, mai ales că efortul financiar l-a suportat artistul în cauză. Cu toate acestea, Ceauşu a reuşit să îşi facă şi o idee de business, o agenţie de turism, pe care să o implementeze chiar în România.
„Ţările în care m-aş întoarce de fiecare dată sunt Tanzania, respectiv insula Zanziba, pentru apa oceanului spectaculos de limpede şi turqoise, dar şi în Kenya pentru că sunt un mare iubitor de animale, în special de elefanţi, zebre, girafe. Aş putea foarte uşor să-mi deschid o agenţie de turism pentru a oferi informaţii oamenilor care vor să meargă în destinaţii exotice. Am filmat, până acum, peste 200 de videoclipuri pentru artişti români şi străini, şi sper să mai urmeze alte câteva sute”, declară Alex Ceauşu pentru Click.
(sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/un-regizor-filmat-videoclipuri-pe-mai-mult-de-jumatate-din-globul-pamantesc )

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments