Record la LIBERTY PARADE 2011: peste 80.000 de participanţi (poze)

Record la LIBERTY PARADE 2011: peste 80.00 de participanţi www.vedetepenet.ro

A fost o seară perfectă! Aş compara această experienţă cu un adevărat paradis”, acestea au fost cuvintele lui SHARAM, invitatul special al LIBERTY PARADE 2011, eveniment ce a sărbătorit sâmbătă, 30 iulie, al zecelea an de distracţie fără limite.
Peste 80.000 de inimi au pulsat frenetic în ritmuri electrizante, preţ de 12 ore.
Este un eveniment imens, sunt impresionat de numărul extrem de mare de oameni şi de entuziasmul cu care mi-au răspuns la fiecare nou beat”, a declarat SHARAM.
Publicul LIBERTY PARADE a avut parte de un show pe cinste, pentru acest eveniment la care s-a înregistrat o prezenţă record (peste 80.000 de participanţi, conform estimărilor forţelor de ordine), organizatorii pregătind un megawatt de sunet şi lumini.
Evenimentul LIBERTY PARADE 2011 a fost transmis live pe MUSIC CHANNEL.
Fanii LIBERTY PARADE au dat startul celei mai mari manifestări dance în aer liber, organizată de Radio 21, sâmbătă, 30 iulie 2011, ora 16:00, la Olimp. Cele trei camioane în care au mixat Cristi STANCIU & Matteo, Claudio CRISTO, Bogdan POPOVICIU & DJ Xander, DJ DARK, Mahony, Proof, şi Rhadow s-au umplut până la refuz de clubberi fistichii veniţi din toate zonele ţării. Costumaţi special pentru cea de-a 11-a ediţie LIBERTY PARADE – cu tot felul de peruci, ochelari de soare şi accesorii inedite, tinerii din camioane şi miile de petrecăreţi care li s-au alăturat cu maşini, biciclete sau pe jos în cea mai colorată caravană, alcătuind o coloană de sute de metri, au dansat pe întregul traseu, prin staţiuni, până la plaja dintre Venus şi Saturn.
DJ Christian Green a spart gheaţa pe scena LIBERTY PARADE ARENA la ora 18:00, cu un electrizant set de două ore.
Pe scena înaltă de 18 m, la lăsarea întunericului şi-au făcut apriţia timişorenii de la NTFO, urmaţi după o oră încinsă de dans de DJ Allen, a cărui revenire în line-up-ul evenimentului a fost primită cu puternice aplauze de public.
Cel mai cunoscut DJ român, Vali Bărbulescu (DJ VAL LA VILLE), care a făcut atmosferă în calitate de MC, a prezentat imnul LP împreună cu Keo la ora 22.00, intonat de peste 80.000 de voci.
DJ Andi şi Liviu Hodor, realizatorii emisiunii Request 629 de la Radio 21, au ridicat apoi de la primele beat-uri peste 160.000 de mâini în aer, oferind o impresionantă imagine pe 172 mp de ecrane luminoase. Pentru setul de la Liberty Parade, DJ Andi şi Liviu Hodor pregătiseră o serie de piese mixate inedit, fiind îndelung aclamaţi pentru prestaţiile lor live, vreme de două ore.

Record la LIBERTY PARADE 2011www.vedetepenet.ro
A fost rândul lui Adrian Eftimie să ţină în priză zecile de mii de trupuri vibrante, pe acelaşi ritm, al muzicii electronice de calitate.
Miezul nopţii a venit cu un moment special de muzică şi coregrafie, o nebunie de lumină şi culoare, cu care organizatorii şi Pepsi au reuşit să surprindă publicul devenit din ce în ce mai mare.
Cel mai bun DJ român, DJ Optick, a venit la platane într-o atmosferă incendiară, oferind o prestaţie de zile mari.
“Am avut parte de un public extraordinar, şi, ca de fiecare dată, atmosfera a fost senzaţională. Sunt 10 ani de LIBERTY PARADE şi am petrecut alături de colegii mei şi de toţi cei prezenţi un moment special”, a spus emoţionat DJ OPTICK.

Plaja dintre Venus şi Saturn a explodat în urale şi aplauze la ora 02.00 când şi-a făcut apariţia pe scenă invitatul special al evenimentului, SHARAM. DJ-ul de origine iraniană a fost impresionat de fantastica energie de la LIBERTY PARADE şi a mărturisit că a avut parte de “o noapte excelentă, datorită unui public minunat”.

Pe beat-urile DJ-ilor Vika Jigulina şi Raoul Russu tinerii de la LIBERTY PARADE au prins zorile împreună, dansând neobosiţi până la 6 dimineaţa, când s-a incheiat oficial cea mai mare petrecere a anului.
După 16 ore de seturi de excepţie, întâmpinate cu sufletele deschise de un public vibrant şi energic, într-o atmosferă incredibilă, LIBERTY PARADE a demonstrat, în al 10-lea an de existenţă că reprezintă cu adevărat un standard de performanţă muzicală în zona electro, ce va fi greu de depăşit.
Pentru mai multe poze click AICI.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zuma
Editor
12 years ago

super atmosfera