Puya prezintă Romanian Music Awards

Puya prezintă Romanian Music Awards www.vedetepenet.ro

Cea de-a noua ediţie a celor mai importante premii ale industriei muzicale organizate de Music Channel, Romanian Music Awards, îşi anunţă prima gazdă: Puya!

Anul acesta, pe 16 septembrie, declarăm Braşovul cel mai cool oraş din România şi il transformăm în capitala muzicii! Cei mai buni artişti urcă pe scena Romanian Music Awards pentru a face un show de excepţie. În fiecare an premiem cele mai bune piese nominalizate la cele 14 categorii, iar artiştii confirmă că Romanian Music Awards reprezintă momentul “zero” al industriei muzicale româneşti lansând piese şi videoclipuri în premieră.

Dacă anul trecut Connect-R şi Giulia au ţinut publicul în priză timp de şase ore, anul acesta, Puya, câştigătorul “Best Male” al ediţiei de anul trecut, nu se lasă mai prejos:

Invitaţia de a prezenta ediţia de anul acesta a premiilor a venit ca o provocare, cu atât mai mult cu cât mie îmi place să improvizez. Nu am mai făcut aşa ceva până acum , cel puţin nu în faţa atâtor oameni. O să fiu un fel de Ursulescu hip hop : )). Nu cred că există vreun spectacol în România care să strângă în aceeaşi zi atâţia artişti români la un loc, e o atmosferă frumosă în faţa scenei , pe scenă, cât şi în spatele scenei ”, a declarat Puya, artistul care la ediţia Romanian Music awards din 2009 a primit trofeul “Best Hip-Hop” tocmai de la Ja Rule!

Romanian Music Awards este organizat de Music Channel şi Radio 21, cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local al Municipiului Braşov şi Club Kasho Braşov.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments