PRO TV PUNE PARIU CU VIAŢA ŞI ÎN 2012

lala-band-xmas-690 www.vedetepenet.ro
„Pariu cu viaţa”, serialul pentru toată familia, lider incontestabil de audienţă încă de la lansare, pregăteşte pentru fani sezonul 2 care va debuta la PRO TV în 2012. Datorită succesului înregistrat şi a cifrelor de audienţă care au plasat postul tv în topul audienţelor, PRO TV va pune „Pariu cu viaţa” şi anul viitor. Răsturnări de situaţie, comedie, dragoste, multă muzică, toate acestea se vor regăsi în doze care vor tăia respiraţia fanilor.

Actorii din „Pariu cu viaţa” vor petrece Sărbatorile de Iarnă alături de telespectatorii PRO TV dându-le întâlnire în săptămâna Crăciunului într-un episod special plin de magie, muzică şi miracole.

Tinerii din LaLa Band se pregătesc încă de pe acum să intre în spiritul sărbătorilor. Trupa va scoate împreună cu MediaPro Music primul său album, unul special de Crăciun la care lucrează ore întregi în studioul de înregistrări al lui Ionuţ Radu.

Mai mult decât atât, LaLa Band şi-a dat întâlnire, în urmă cu câteva zile, într-un studio din Bucureşti, unde, împreună cu fotograful Dragoş Borcanea, trupa a realizat şedinţa foto pentru albumul său de debut. Acesta va fi lansat în luna decembrie şi va conţine zece piese de Crăciun, dintre care nouă cântece tradiţionale, atât în română cât şi în engleză, dar şi un bonus track, cel mai nou single lansat „LaLa Love Song„.

Lansarea primului material discografic semnat LaLa Band va avea loc în cadrul unui eveniment, special organizat cu această ocazie.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments