OTV a ramas fara licenta de emisie | VIDEO

televiziunea lui dan Diaconescu, OTV, a rămas fără licenţă de emisie  vedetepenet.roConsiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a retras, in sedinta de marti, cu unanimitate de voturi, licenta audiovizuala a televiziunii OTV, fapt care presupune ca postul controlat de Dan Diaconescu nu va mai putea emite.

 

Decizia intră în vigoare de la momentul informării postului de către CNA. Licenţa OTV, care ar fi expirat de drept pe 28 martie 2013, a fost retrasă la propunerea Laurei Georgescu, preşedintele CNA, cu unanimitate de voturi.

Licenţa OTV a fost retrasă din cauză că societatea Ocram Televiziune SRL, care deţine licenţa televiziunii, nu a făcut dovada plăţii unor amenzi aplicate de Consiliu pentru încălcări ale legislaţiei audiovizualului, în anii 2009, 2010, 2011 şi 2012, informează Mediafax.

Potrivit articolului 57, alineatul 1, litera d din Legea audiovizualului, „Licenţa audiovizuală analogică se retrage de Consiliu în următoarele situaţii: titularul nu depune la Consiliu, în termen de 6 luni de la data aplicării unei amenzi, dovada achitării acesteia”.

Asociaţii societăţii Ocram Televiziune SRL sunt: Dan Diaconescu – asociat principal (80,1%) şi GMG Media Box SA (19,9%). Acţionarii GMG Media Box SA: PSV Company SA (99,996%), Enache Sorin şi Druică Constantin (cu câte 0,002%). Acţionarii PSV Company SA sunt: Elbahold Limited (Cipru) – 54,422728%, Asociaţia salariaţilor din SNP Petrom SA (25 asociaţi) – 25%, PSV Company SA – 10,010714% şi Acţionari persoane fizice (8577) – 10,566558%. Acţionar unic al Elbahold Limited (Cipru) este Berhill Limited (Cipru), al cărei acţionar unic este Luca Liviu.

Societatea Ocram Televiziune SRL este în insolvenţă.

„Este un abuz de neimaginat, este o măsură care nu se potriveşte cu anul 2013. Este o lovitură de ciomag primitiv în capul libertăţii presei”, a declarat pentru România TV Florin Condurăţeanu, jurnalist OTV.

 

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Paul Bucuresti Berceni

NICI TELEVIZIUNEA SOTI NU MAI EXISTA …daca vei da scanare manuala sau automata la televizor in locul ei sunt niste purici care se misca intruna … eu mor de nervi cand vad in loc de purici un mesaj pe care nu il suport pe care nu l-am suportat si nu il voi tolera niciodata … nu sunt un rebel dar nici o oaie cum au fost ai mei pe timpul comunismului …

CNA VREAU PURICII INAPOI – SAU MAI BINE DA-MI BANII PE PURICI – SI TU SI RDS-UL !!! … consider ca nu imi place mesajul pe care mi l-ai aratat in loc de puricii aia FulllHD de care imi este dor si care imi lipsesc .

… oricum ne-am intors inapoi cu 23 de ani … parerea mea este ca trebuie sa ne intoarcem si la dictatura … trebuie sa suportam sau sa ii nimicim … si cum nu se poate faza cu nimicitul … care poate suporta ,care nu suporta poate pleca de aici … care este cu ei poate sta linistit aici , care este indiferent … sa ii fie de cap si tot asa … problema este ca suntem in 2013 … si o televiziune este CENZURATA / INCHISA DAR NU AVEM VOIE SA VEDEM NICI MACAR PURICII AIA CARE SE MISCA HAOTIC NICI PE INTERNET SI NICI PE TELEVIZOR – CI UN MESAJ CARE MA DUMIRESTE MAI BINE – CA ASA CEVA NU AM VAZUT NICI PE TIMPUL LUI CEAUSESCU – NICI ALA NU A PUTUT SA SCRIE VREUN MESAJ SAU SA CENZUREZE CUMVA VOCEA AMERICI SAU EUROPA LIBERA – asta m-a enervat la culme … daca a disparut un post de televiziune … LASA PURICI ACOLO IN LOCUL POSTULUI ALUIA CARE A DISPARUT … nu imi arata mesaje cu nimic … NU COMENTEZ MESAJUL – desi cine are ochi sa vada stie ce inseamna acest mesaj – concluzia mea este ca toti trebuie sa evolueze … iar noi probabil o sa ajungem in vremurile cand se platea impozit pe barba …