Oana Zavoranu, atac dur la adresa Patriarhului Daniel: ”Ceausescu a fost pistol cu apa…”

Oana Zavoranu a facut o postare pe contul de Facebook despre Patriarhul Daniel, in urma inaugurarii Catedralei Mantuirii Neamului.

”Să mai aud eu pe cineva că zice că Ceauşescu era megaloman ?.  Păi Ceauşescu a fost pistol cu apa pe lângă „preafericiţitii ăştia de azi”. A reuşit el, Daniel, să îşi graveze moacă pe cel mai mare clopot făcut vreodată?….. A reuşit ! Să nu mai zică nimeni că „nea Nicu”, dădea ordine să vina camioanele cu milioane de oameni la cântarea României, că la fel, era „tira” pe lângă ordinele pe care le dau acum „preafericiţii”, să adune câtă frunză, câtă iarbă, enoriaşii la sfinţirea Catedralei Neamului….

Unde eşti tu Nicule, să vezi şi să „mori de ciuda” că tu n-ai reuşit ce reuşesc ăştia acum …?.  Şi unde pui  că mai sunt şi „fericiţi nevoie mare” să îndure zeci de ore pe frig, ploaie, burniţa şi ce-o mai fi, că să îi laude ce „treabă mare” au mai făcut? Doamne, mare ţi-e grădină, şi mulţi nebuni îi mai sar gardu ???.  Mi-e greu să îmi exprim nedumerirea profundă.  Am înţeles de multă vreme că religia este cel mai mare instrument de manipulare a maselor, dar aşa ceva e greu de procesat ?”, a spus Oana Zavoranu.

Catedrala Mântuirii Neamului a fost sfinţită duminică, la ea participând zeci de mii credincioşi din toate colţurile ţării şi 100 de preoţi. Slujba a fost oficiată de Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, şi de Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului – Noua Romă, alături de un sobor de mitropoliţi şi preoţi.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments