Nunta de vedeta

Sezonul nuntilor a inceput! Daca anul trecut, vedete precum Anca Lungu, Celia, Alessandra Stoicescu sau Brigitte Sfat ne-au incantat privirile cu rochiile si chipurile lor frumoase, la ce sa ne asteptam anul acesta?

Nuntile vedetelor mentionate mai sus au fost elegante si cu bun gust, cu mirese frumoase si miri admirabili, insa multe din nuntile vedetelor de la noi sunt pompoase si de multe ori exagerat de extravagante. Insa nu e ceva nou! Poporul roman este renumit pentru fala sa si pentru pompozitatea de care da dovada 🙂 De curand, am vazut filmul Driving Miss Daisy si am ramas negativ surprins de o afirmatie din film “Ai parcat masina chiar in fata templului, de parca as fi regina Romaniei”. Aceasta fraza cred ca spune totul despre nuntile pompoase de la noi si despre extravaganta de care multi romani dau dovada.

Vedetele autohtone fac nunti pompoase fiindca isi permit, insa decat o nunta extravaganta, mai indicat ar fi sa ne axam pe multumirea invitatilor, pe frumusetea evenimentului in sine…si de ce nu, pe alegerea unor marturii nunta interesante care sa satisfaca si sa aminteasca fiecarui invitat de evenimentul nostru.

Revenind la nuntile din acest an ale vedetelor autohtone, putem spune ca Oana Roman este cea care sparge gheata fiind prima vedeta de pe ale noastre meleaguri care a dat startul sezonului, casatorindu-se pe data de 15 iunie. Nunta a fost un succes si mirii s-au bucurat de prezenta a peste 400 de invitati, multi fiind oameni de televiziune si vedete.

Binecunoscutul Pepe urmeaza sa se insoare si el in aceasta vara. Nunta este programata pe 20 iulie si ne-a promis ca va fi un eveniment unic si fabulos, cu multe surprize pentru invitati. Surprizele promise de el nu cred ca fac referire la marturiile de nunta, ci cantaretul se refera la cu totul altceva.

Vlad Chiriches, capitanul nationalei de fotbal a Romaniei, dar totodata si jucatorul celor de la Tottenham s-a casatorit pe 8 iunie cu Sabrina. O nunta eleganta intr-un castel din Florenta.

Cu totii stim ca femeile sunt cele care vor nunti pompoase, barbatii fiind mai linistiti si mai calculati putin. Insa bunul gust si rafinamentul nu tine neaparat de sexul vedetelor ce urmeaza sa se casatoreasca!

O vara cat mai frumoasa tuturor si…Casa de Piatra! 🙂

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments