Nicole Scherzinger părăseşte juriul X Factor USA

După ce prezentatorul de origine britanică Steve Jones a declarat că nu se va întoarce pentru a prezenta al doilea sezon al competiţiei X Factor USA, iată că şi Nicole Scherzinger, membru al juriului din primul sezon, a luat decizia de a părăsi showul, conform mai multor publicaţii de peste Ocean. Se pare că Scherzinger a purtat în prealabil o discuţie cu Simon Cowell, cel care deţine franciza X Factor, iar acesta şi-a dat acordul cu privire la plecarea lui Nicole din juriul emisiunii.

Principalul motiv pentru care Nicole a luat decizia de a părăsi juriul X Factor USA a fost faptul că aceasta vrea să se concentreze mai mult pe cariera sa muzicală, Nicole repetând pentru primul său turneu european care va începe luna viitoare.

‘X Factor i-a luat mai mult timp decât s-ar fi aşteptat. Nu a avut timp pentru a lucra la melodii noi. X Factor îi ocupa şase zile pe săptămână’, a declarat o sursă.

Un alt motiv pentru care Nicole Scherzinger a hotărât să plece de la X Factor USA a fost acela că mulţi telespectatori ai showului s-au întors împotriva acesteia în luna decembrie, când Nicole a fost cea care a eliminat-o pe concurenta Drew Ryniewicz, favorita celor de acasă. Nicole a declarat, la momentul respectiv:

‘Mi se frânge inima, şi de aceea plâng şi eu. Nu sunt un jurat, sunt un artist în primul rând. Ştiu cum e.’

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments