Nadine e gravidă în 4 luni

Nadine Voindrouh, fosta componentă a Şcolii vedetelor, se mărită şi va deveni mămică peste câteva luni. Mulatra este însărcinată în luna a patra şi se pregăteşte de nunta care va avea loc imediat după naşterea copilului.

Relaţia pe care Nadine o are de mai bine de cinci ani cu avocatul Dragoş Apostolescu se îndreaptă către altar. Vedeta a rămas însărcinată, iar fericitul tătic a cerut-o imediat în căsătorie. Fosta prezentatoare a emisiunii “Banc Show” de la Prima TV a petrecut o vreme în Statele Unite, unde a încercat o carieră în actorie. Nadine s-a întors în ţară de câteva luni şi a preferat să stea departe de luminile reflectoarelor. Se căsătoreşte după ce naşte În prezent, Nadine se pregăteşte să devină mamă şi soţie, ea şi iubitul ei urmând să facă nunta anul acesta.

Naşii cuplului vor fi patronul unui cunoscut club bucureştean şi soţia lui. Deşi a confirmat pentru Libertatea faptul că iubita lui, Nadine, este însărcinată, Dragoş Apostolescu a refuzat să comenteze informaţia. “Este adevărat, dar mai bine discutaţi cu Nadine. Ea este familiarizată cu presa”, ne-a spus avocatul. În urmă cu doi ani Nadine a trecut printr- o tragedie, atunci când sora ei, Ana Voindrouh, s-a sinucis aruncându-se de la etajul zece al unui bloc din sectorul 3 al Capitalei

Sursa

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zuma
Editor
13 years ago

Nu am mai auzit nimic despre ea….de muuuuuuuult timp 😐