Marina Dina inlocuita de Adelina Varciu in emisiunea „Rai, da’ Buni”

Incepand de astazi, scaunul de asistenta a lui Mihai Morar este ocupat doar de Adelina Varciu, fosta stie a lui Liviu Varciu.

Dupa o scurta perioada in care ambele au convietuit in platoul de la Romexpo al emisiunii „Rai, da’ buni”, in functia de asistente ale lui Mihai Morar, Marina Dina a parasit in aceasta seara definitiv emisiunea.

Blondina a asigurat telespectatorii ca nu Adelina este motivul pentru care nu va mai face parte din echipa show-ului, ea luand aceasta decizie impreuna cu intrega echipa, mentionand ca are probleme de sanatate pe care trebuie sa le rezolve.
Marina a plecat din platou cu lacrimi in ochi, lasandu-i scaunul de asistenta de acum inainte fostei sotii a lui Liviu Varciu.

„Este ultima emisiune dar sper ca nu este ultima ei prezenta aici. Sa ramanem cu aprecierea reciproca pe care ne-o purtam si poate drumurile noastre profesionale din viata asta, o sa ne faca sa ne intalnim din nou. Au existat si probleme intre noi, eu am glumit uneori exagerat, poate pana la limita jignirii dar am incercat sa-i fiu atat cat am putut ca un frate Marinei”, a declarat Morar.

Sursa foto

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments