Mandinga sustine “JAZZ avem!”

Mandinga of Romania perform their song "Zaleilah" vedetepenet.ro
 

Trupa Mandinga va canta joi seara in Music Club din Bucuresti in cadrul editiei de deschidere al celui de-al doilea sezon “JAZZ avem!”, produs de ArtSide.

Muzicieni versatili si temperamentali, membrii trupei vor aduce pe scena ritmurile jazz-ului latin. Alaturi de Mandinga, “JAZZ avem!” prezinta pe KOOL&THE JAZZ – fusion si PUIU PASCU TRIO – New Jazz Standards. Gazda evenimentului va fi si in acest sezon Catalin Stefanescu (realizatorul emisiunii “Garantat 100%”- TVR1).

“Ne bucuram sa ne intalnim cu fanii si la o seara de jazz. Eu si colegii mei suntem pasionati de muzica, respiram impreuna cu instrumentele noastre iar jazzul este genul muzical prin care putem arata cel mai bine aceasta legatura speciala. Mandinga a obisnuit pe toata lumea cu motto-ul<< Playing Happiness>>, iar pentru un eveniment select cum este <> ne-am pregatit special. Repetam deja de mai multe saptamani, in pauzele dintre concertele Mandinga, pentru ca joi sa oferim cel mai bun spectacol latin jazz la Music Club”, spune Alex Burcea, membru fondator si trompetist Mandinga.

JAZZ avem!” se desfasoara si in acest an in parteneriat cu Music Club, un loc cu traditie in ceea ce priveste muzica live. Intrarea costa 30 de lei iar rezervarile se pot face la numarul 0720.887.115.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments