Mandala, videoclipul celor de la Fly Project interzis de CNA !

CNA a hotarat astazi printr-o sedinta de consiliu interzicerea videoclipului „Mandala” al trupei Fly Project, care ruleaza la postul Kiss TV. Potrivit forului, clipul prezinta femeile in ipostaze degradante si sugereaza consumul de droguri, incalcand astfel legislatia audiovizuala.

Contactat, Alex Ceausu regizorul videoclipului, a declarat: „E clar ca domnii de la CNA nu au baut vreodata tequila.In acest sens vom veni cu „instructiuni de folosire”: Se linge sare de pe palma, farfurie, masa sau absolut orice suprafata, se bea tequila dupa care se stinge cu o felie de lamaie.
In viziunea CNA ar trebui sa interzicem sarea, zaharul,faina, pudra de talc pentru a nu mai sugera consumul de droguri.
Lasand putin gluma la o parte in videoclipuri se incearca de cele mai multe ori transpunerea realitatii.Daca asa sunt petrecerile din cluburi, petrecerile private, asta aratam, iar interzicerea pe tv face mai mult rau decat bine pentru ca publicul il va cauta imediat pe net si il va vedea necenzurat.
Nu sunt pornit impotriva CNA-ului, dar raul care se doreste starpit trebuie cautat in alta parte nu intr-un videoclip.E insa foarte posibil ca puterea CNA-ului sa se limiteze doar la cenzurarea unor videoclipuri si a unor emisiuni radio, pentru ca influenta politica acolo unde chiar trebuie cenzurat este foarte mare.”

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
addy
addy
11 years ago

Muie CNA! Jos CENZURA!

candy caddy
candy caddy
11 years ago

Videoclipul nu contine nimic anormal. Cei de la CNA sunt exagerati .