Loreen pe scena X Factor România

Loreen pe scena X FACTOR România - vedetepenet.roLoreen a fost invitată în platourile X Factor în cadrul celei de-a doua ediţii live a show-ului.

Cântăreaţa a ridicat întreaga sala în picioare cu interpretarea piesei „Euphoria„. Vocea suavă, puternică şi acutele pe care le-a atins au făcut juriul să râmână uimit. Dan Bittman a izbucnit într-un ropot de aplauze, Delia a fredonat piesa împreuna cu artista suedeză, iar cel mai dur jurat al show-ului, Cheloo a rămas mut de uimire.

 

Loreen a mai interpretat o piesă la gala X Factor, intitulată „My heart is refusing me„, cu aceeaşi energie pozitivă şi sensibilitate.

La doar 29 de ani, artista suedeză se bucură de un mare succes pe plan muzical şi spune că totul se datorează voinţei şi încrederii în sine. „Mă inspir din muzica pe care o asculţi când eşti în transă. Ascult Bjork, piese de Enya şi mai ales Lisa Gerrard”, a spus Loreen, potrivit Antena 1.

Piesa „Euphoria” a ajuns un hit internaţional, după ce a fost desemnată melodia câştigătoare din cadrul concursului Eurovision.

Ascultă aici interpretarea artistei la X FACTOR:

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments