Loredana nu vrea sa auda de Eurovision: „Mi se pare un concurs cu o foarte mare miza politica …..”

loredana_Eurovision_ vedetepenet.roDesi a devenit cunoscuta datorita festivalurilor de renume, Loredana spune ca nu ar mai participa niciodata la Eurovision.

 

„Mi se pare un concurs cu o foarte mare miza politica, cu prea multe necunoscute, la care cu siguranta nu voi mai participa”, a declarat Loredana pentru Ring.

„Nu dau sfaturi, dar e nevoie de foarte multa munca si de incercari succesive, ca la matematica. Trebuie sa incerci pana iti iese, pentru ca nimic in viata nu vine servit pe tava. Daca tradezi munca, te tradeaza la randul ei. Succesul e o loterie, dar si o munca neintrerupta. Sunt extrem de fericita ca ‘Apa’ e a sasea saptamana piesa numarul 1 atat la radio, cat si la TV. Ma bucur ca acest cantec scris de mine a ajuns la sufletele atator oameni, de la copii la oameni mari. Urmatoarea piesa va fi o provocare si o reduta pe care trebuie sa o cuceresc, avand in vedere ca ‘Apa’ a ridicat stacheta atat de sus. De-abia astept sa plec in turneu, sunt foarte multi ani de cand n-am mai facut astfel de show-uri prin tara”, a adaugat artista.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments