Loredana a cântat alături de fiica ei Elena în Garajul Europa FM

Loredana a cântat alături de fiica ei Elena în Garajul Europa FM www.vedetepenet.ro

Miercuri seară, garajul Europa FM a găzduit zeci de fani veniţi să o vadă pe Loredana într-un concert ca la începuturi.

Invitata lui George Zafiu s-a simţit foarte bine pe scena amenajată în garajul Europa FM, a cântat hit-uri mai vechi şi mai noi şi a povestit cu nostalgie de momentele de început ale carierei sale.

În ciuda faptului că nu i-a fost deloc uşor la început de carieră, Loredana a reuşit să ajungă una dintre cele mai de succes cântăreţe din România. Artista a povestit de primele concerte ţinute în propria baie, de primele premii câştigate în muzică deşi nu avea vârsta admisă pentru a participa la concursuri, de cât de dificil i-a fost pentru că nu avea pe nimeni să o susţină în momentul în care s-a mutat de la Oneşti la Bucureşti şi de colaborările cu diverşi artişti şi compozitori care i-au marcat cariera.
Loredana a cântat alături de fiica ei Elena în Garajul Europa FMwww.vedetepenet.ro
Printre fanii şi artiştii prezenţi la concertul Loredanei din garajul Europa FM s-a aflat şi fiica ei, Elena. Deşi o însoţeşte pe mama ei la mai toate concertele, Elena a fost luată prin surprindere în momentul în care a fost invitată pe scenă să cânte câteva versuri ale piesei „Extravaganza”, dar emoţiile au trecut în momentul în care publicul a început să o aplaude.
loredana-groza- www.vedetepnet.ro
În exclusivitate la Europa FM, Loredana a dezvăluit faptul că după 13 ani de când a lansat împreună cu B.U.G Mafia piesa „Ridica-mă la cer„, au reluat colaborarea şi în prezent filmează videoclipul unui nou single.

După show-ul oferit de Loredana şi band-ul Agurida, garajul Europa FM se pregăteşte pentru un nou concert. Pe 20 aprilie, Direcţia 5 va concerta ca la începuturi în celebrul garaj Europa FM.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments