Lora şi Adrian Ţuţu vor cânta pentru reamenajarea secţiei de pediatrie a spitalului Fundeni

Lora şi Adrian Tutu vor cânta pentru reamenajarea secţiei de pediatrie a spitalului Fundeni www.vedetepenet.ro
Joi, 2 iunie, începând cu ora 18.00, în zona patinoarului din Mall-ul AFI Palace Cotroceni, Lora şi Adrian Ţuţu vor concerta în cadrul evenimentului caritabil „Muzică, dans şi speranţă”, ce se va desfăşura în beneficiul copiilor diagnosticaţi cu leucemie, limfoame, talasemii, hepatite cronice şi alte afecţiuni grave, internaţi în Spitalul Fundeni şi care are drept scop strângerea de fonduri pentru campania „Copilăria trăită în spital”, proiect derulat de Asociaţia M.A.M.E., ce presupune reamenajarea şi dotarea Secţiei de Pediatrie la standarde europene.

Pe parcursul evenimentului va fi promovat numărul de SMS 874, alocat de reţelele mobile în beneficiul campaniei „Copilăria trăită în spital”, număr valabil până la data de 30 iunie 2011, prin care se pot dona 2 euro, pentru reamenajarea şi dotarea secţiei de pediatrie a spitalului Fundeni.

Programul spectacolului va cuprinde şi momente artistice de muzică şi dans susţinute de copiii, precum şi o tombolă.

Voi fi acolo, voi susţine un spectacol în scopuri caritabile pentru copiii grav bolnavi de la Spitalul Fundeni şi voi interpreta, în exclusivitate, noua piesă care se numeşte „Fericirea”. Vă aştept acolo! Ei chiar au nevoie de noi!„, a scris Adrian Ţuţu pe pagina sa de facebook.

Mă bucur foarte mult că prin muzica mea pot ajuta aceşti copii şi sper că odată cu acest concert să se strângă suficiente fonduri pentru această campanie iniţiată. Vă aştept cu mare drag la AFI Palace Cotroceni să cântăm împreună „No More Tears” şi să încercăm să aducem un zâmbet pe buzele tuturor.„, a declarat artista MediaPro Music.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zuma
12 years ago

Un gest admirabil!

MsDyio
MsDyio
12 years ago

Da, este. 🙂