Liviu Vârciu: „Adelina era cel mai mare detectiv! Aveam microfoane prin casa.”

„Nu credeam ca va fi căsnicia mea la tv. Îmi cer scuze părinţilor şi socrilor pentru această situaţie. Nu credeam că îmi va face această treabă. Am simţit că vreau să mă însor cu ea pentru că o iubeam nebuneşte, am trăit clipe superbe împreună, clipe pe care nu le-am mai trăit cu nicio altă femeie. chiar dacă unii zic că e prea tânără. Nu mai locuim împreună. Nu am înşelat-o niciodată, i-a spus că am sărutat o fată, cu care am ieşit o singură dată. Da, recunosc că am jignit-o, însă a fost ceva reciproc pentru că stăteam în aceeaşi casă şi nici nu mă saluta” a spus Liviu la Happy Hour.

Liviu a mai adăugat că nu era deloc de acord cu faptul că soţia sa defila în cluburi destul de sumar îmbrăcată.

„Sunt foarte gelos, eu nu eram de acord să defileze în sutien şi chiloţi. Am fost la o prezentare la care a participat şi am zis că înnebunesc, ce auzeam când ea defila prin mijlocul discotecii nu vreau să mai aud în viaţa mea”, a spus Liviu.

Vedeta ProTv susţine că Adelina mai ţinea legătura cu fostul ei iubit, un miliardar străin, în vârstă de 33 de ani, pentru că i-a găsit cartea de vizită în portofel şi mesaje în telefon, lucru ce l-a deranjat enorm. Liviu povesteşte şi că soţia sa îl urmărea destul de des, ba mai mult, ajunsese să pună microfoane prin casă, pentru a asculta ce face non stop.

„Ce detectiv să angajeze? Ea este cel mai mare detectiv. Aveam microfoane prin casă ca să ştie tot ce fac. Au venit nişte prieteni la mine acasă şi voiau să vină cu o fată. Le-am zis clar că fata aia nu intră în casă decât dacă are certificatul de căsătorie în casă” a mărturisit acesta.

Sursa

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zuma
Editor
12 years ago

Un pic de scandal, un pic de reclama…

Lala-2012
Lala-2012
12 years ago

Holy shit! oare cum o fi sa ai asa o casnicie?

Zuma
Editor
12 years ago

Nu cred ca se poate numi casnicie:)))

breloc spy
11 years ago

interesant stiam eu ca e asa