LIVIU HODOR şi MARIAN SOCI de la RADIO 21 prezintă FESTIVALUL MANGALIA 2011

LIVIU HODOR şi MARIAN SOCI de la RADIO 21 www.vedetepenet.ro


DJii RADIO 21 Liviu Hodor şi Marian Soci sunt gazdele celei de-a doua ediţii a Festivalului Mangalia, ce are loc în perioada 10-15 august.

LIVIU HODOR, jumătatea emisiunii REQUEST 629 (pe care o realizează în fiecare zi de la ora 18:00 la ora 21:00 la Radio 21, împreună cu DJ ANDI) şi realizatorul emisiunii BINE SEARA (transmisă zilnic de la ora 21:00 pe Radio 21) fac echipă la FESTIVALUL MANGALIA 2011 cu prezentatoarea TVR Sabrina Manoliu.
TVR 3 şi TVR Internaţional transmit în direct de pe malul mării evenimentul organizat în Portul Turistic Mangalia.

Am primit cu entuziasm provocarea de a prezenta Festivalul Mangalia. Este un eveniment cu tradiţie, la care participă importante nume din muzica românească şi nu numai – de la DJ Project, Play & Win, Connect-R sau Fly Project, până la cei care au bucurat generaţii: Iris, Direcţia 5”, spune Liviu Hodor.

Mă înţeleg foarte bine cu partenerii mei de prezentare – Marian Soci, vorbăreţul meu coleg de la Radio 21, şi simpatica Sabrina de la TVR”, mărturiseşte DJ-ul în vârstă de 28 de ani.

Fiecare seară a festivalului aduce în faţa publicului nume celebre ale muzicii româneşti şi internationale. Invitaţii speciali ai ediţiei de anul acesta sunt trupa dance Fragma şi trupa olandeză BZN.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments