Kim Kardashian, logodită cu Kanye West?

Kim_kardashian_ring_vedetepenet.roDupă ce Kim Kardashian s-a afişat cu o bijuterie masivă pe deget, bursa zvonurilor a avansat în scurt timp ideea că aceasta ar fi fost cerută în căsătorie de Kanye West.

La scurt timp, Kris Jenner, mama vedetei, a ţinut să facă lumină şi să risipească orice urmă a zvonului. „Aş fi ştiut dacă ar fi fost vorba de un inel de logodnă”, ne spune ea. De asemenea, mai precizează că tot ce îşi doreşte este să îşi vadă fiica fericită, iar Kanye face deja parte din marea familie Kardashian, indiferent dacă vor lua decizia de a se căsători sau nu.

Cu toate acestea, mama K. nu este dispusă să spună presei totul despre Kim si Kanye. În urmă cu câteva zile aflam că cei doi au plecat într-o călătorie în Italia. Scopul acestei călătorii se pare că a fost aniversarea de 32 de ani a lui Kim Kardashian, însă Kris Jenner nu a dorit sa ofere mai multe detalii legate de cadourile primite de vedetă de la Kanye.   „Dacă v-aş spune despre ce cadou este vorba, ar trebui să vă ucid imediat!”, glumeşte aceasta.

Chiar şi după această alarmă falsă, fanii cuplului speră neîncentat că în curând vor bate clopotele de nuntă pentru cei doi.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments