KAMARA de la Alb-Negru s-a insurat cu Oana

KAMARA de la Alb-Negru s-a însurat cu Oana  vedetepenet.roKamara, membru al trupei Alb-Negru, s-a insurat intr-o zi cu o semnificatie speciala, 12 decembrie 2012, cu aleasa inimii sale, Oana.

 

Kamara si Oana au spus ‘Da’ la Focsani, iar cantaretul a anuntat importanta schimbare din viata sa, pe Facebook, iar urarile din partea fanilor au inceput sa curga. „Casa de piatra, de rigips, de caramida. Voi doi stiti prea bine, ca iubirea voastra va tine”, i-a scris un fan lui Kamara, pe Facebook.

” Uaaaau!!!! Ce veste!!!! Ma bucur tare mult pentru tine, Kamara! Iar Oanei nu pot sa-i spun decat ca a dat peste un tip pe cinste! Dar sunt convinsa ca stie deja…  Anyway, va pup cu mare drag si va doresc multa, multa fericire si tot binele!” , scrie o fana pe pagina de Facebook a artistului.

Povestea de dragoste dintre Kamara și Oana a inceput in urma cu opt luni, pe Facebok. S-au imprietenit pe site-ul de socializare, ea i-a criticat trupa de dansatoare, au continuat sa vorbeasca si asa l-a cucerit complet pe Kamara.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments