Iti cauti jumatatea online? Iata top 3 cele mai bune site-uri….Pe ce loc se afla TINDER

Daca vreti sa va schimbati viata amoroasa, atunci incercati unele dintre cele mai bune aplicatii de intalniri din Romania.

Acestea sunt cele mai bune site-uri pentru persoanele singure 2018

Pe primul loc este ACADEMIC SINGLES.  Pe acest site gasesti persoane cu aceeasi educatie ca tine. A venit timpul sa te indragostesti si cunosti persoane autentice, cu educatia dorita de tine.

 

Pe locul doi va recomandam sa incercati aplicatia BE2.  Oriunde ai fi in lume, poti gasi perechea perfecta pentru a imparti cele mai frumoase momente ale vietii. Romanii din diaspora se pot inscrie pe be2, gasind astfel partenerul de viata perfect.
Viata e mai frumoasa in doi!

 

Si pe locul 3 a coborat TINDER. Tinder este o aplicaţie de smartphone care, deşi funcţionează pe un principiu simplu, a revoluţionat domeniul „datingului” online. Utilizatorilor li se arată fotografii ale unor posibili pretendenţi care se află în zonă în momentul respectiv şi pot da „swipe” în dreapta pentru „like” şi în stânga pentru „nu”. Dacă şi cel pentru care utilizatorul a dat „swipe” în dreapta a făcut acelaşi lucru, aceasta duce la o potrivire, urmată de sugestia de a trimite un mesaj sau de a „continua să joace”. Acest „continuă să joci” a dus la „o epidemie” de 500 de milioane de swipe-uri şi 5 milioane de potriviri pe zi, scrie time.com.

Tu ce aplicatie ai folosit ?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments