Importanta web design -ului pentru vedete

Incep cu o intrebare: Au nevoie vedetele de un website, de o prezenta online? Raspunsul este DA, au nevoie de un website cu un web design placut, unic, care sa ii reprezinte. In continuarea acestui articol voi argumenta importanta unui website pentru artisti, vedete, cantareti, actori, etc.

Multe vedete care sunt la inceput de drum inca nu au un website, nici macar un cont pe Facebook, MySpace sau Youtube. Daca esti tinar si nou pe piata muzicala, macar o pagina de Facebook care sa te reprezinte este esentiala.

Un website cu un web design unic este de o importanta majora pentru orice artist deoarece internetul evolueaza de la o zi la alta si din ce in ce mai multi oameni cauta informatii despre diferite vedete in principalele motoare de cautare. Luam exemplu artistei Anda Adam, cand cineva vrea sa caute informatii despre Anda Adam, in general intra pe Google si scrie „anda adam” – din aceasta cautare obbservam ca primul rezultat afisat este site-ul oficial al cantaretei, website cu un web design atragator, reprezentativ. Urmatoarele rezultate returnate de Google sunt videoclipuri ale artistei de pe Youtube, poze cu aceasta, pagina de facebook si pe urma apar anumite site-uri ce au scris diferite stiri despre ea. Daca nu exista site-ul oficial al cantaretei, atunci vizitatorul ce cauta informatii despre Anda Adam nu ar fi gasit decat videoclipuri ale acesteia si poze, pe cand cu website-ul, nu numai ca a gasit poze si videoclipuri, dar a gasit de asemenea si cele mai noi informatii despre artist, a gasit pe respectivul website o Biografie completa – in cateva cuvinte, utilizatorul ce a dat search pe Google si a intrat pe site-ul oficial al vedetei a gasit toate informatiile necesare despre ea. Acest mic exemplu ar trebui sa va faca sa intelegi importanta unui website pentru o vedeta din Romania.

In momentul de fata aproape orice personaj public are si o prezenta online, eventual si o pagina de Facebook. Pagina de Facebook este de asemenea esentiala deoarece apropie artistul de fani, artistul socializeaza cu fanii sai prin intermediul paginii de facebook postand cele mai noi evenimente sau stiri.

Daca esti un tanar actor, o vedeta la inceput de drum, atunci un site cu un web design personalizat, o prezenta online, este obligatorie. Rolul site-ului va fi atat de publicitate cat si de informare.

Mai putem da un mic exemplu: Un nou artist este invitat la o emisiune Tv, canta frumos, iar tu esti impresionat de acel nou artist. Dupa ce s-a terminat emisiunea, primul lucru pe care il faci este sa dai un seach pe Google cu numele artistului, iar daca acesta nu are un website, nu gasesti ifnormatii despre el, atunci iti pierzi interesul pentru acel artist; in schimb, daca printr-o cautare vei da de pagina sa personala, vei intra in amanunt si te vei documenta despre acel artist.

Nu doar prezenta online conteaza, de asemenea conteaza si imaginea, asadar nu e deajuns sa avem un website, ci pentru o buna imagine ne trebuie un site cu un web design atractiv si nu in ultimul rand, care sa reprezinte artistul.

Sper ca prin acest mic articol sa fi exemplificat corect importanta unui site cu web design profesional pentru vedetele din lumea intreaga.

Daca doresti un website cu un web design unic, care sa te reprezinte, iti recomandam cu incredere serviciile agentiei de web design VeryCreative – Pentru detalii acesati site-ul: http://www.verycreative.ro

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments