Imagini compromițătoare cu Carmen de la Sălciua! Reacția vedetei după ce a fost făcută de rușine cu un VIDEO

Carmen de la Sălciua avut o reacție dură după ce a fost atacată de Culiță Sterp și de familia acestuia, iar acum cântăreață de muzică populară este decisă să îi pună să plătească pentru defăimarea ei, mai ales că în spațiul public circulă imagini cu ea făcând gesturi jenante. Artista este decisa să îi dea în judecată pentru defăimare.

Doar atât vreau să comentez! Mulțumesc celor care mă susțineți! Nu a negat nimeni existența acestor mesaje (mesajele pe care le schimba cu actualul ei iubit, n. red.), am negat doar că au fost trimise când relația noastră (a senzualei cântărețe cu încă soțul ei, Culiță Sterp, n. red.) nu era sfârșită ! Dacă asta înseamnă dreptate, să loviți care, cum, cu tot felul… nu aveți decât! Dacă asta vă face pe unii fericiți, să stați să mă jigniți, aveți liber să faceți asta!”, a spus Carmen de la Sălciua.

Familia mea privește asta, am și eu o mamă care sufera pentru mine, o soră și niște oameni care mă iubesc! Poate unele aveți fete acasă… Oare v-ar plăcea să vedeți cum bărbatul o înșală, cum profită de orice să apară să o denigreze? Oameni buni, cu toate carămizile astea aruncate în mine eu îmi voi face o casă, metaforic vorbind! Și telefonul meu e plin cu de toate, cu dovezi, dar am avut bun simț până la capăt să îmi vad de viața mea mai departe și să respect totuși niște ani! Eu mă retrag aici cu comentariile, dar pentru toate prejudiciile de imagine, pentru toată defăimarea mea ca om, ca artist, ca femeie… se va ocupa legea”, a mai declarat Carmen de la Sălciua

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments