Iata cat de sexy a fost Madalina Ghenea pe covorul rosu la Festivalul de Film de la Roma

Mădălina Ghenea i-a cucerit pe italieni cu apariția sa pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Roma. Actrița româncă s-a fotografiat alături de regizorul american Martin Scorsese care a fost premiat pentru întreaga carieră.

Mădălina Ghenea a fost prezentă în mai multe zile ale festivalului desfășurat în perioada 19-28 octombrie și a a avut mai multe apariții apreciate de public.

Cu ocazia premierei noului film în care joacă, „All you ever wished for, Mădălina Ghenea a optat pentru o rochie lungă, cu o crăpătură generoasă, accesorizată cu paiete. „Datorez totul Italiei. Aici s-a lansat primul film în care am jucat, e un loc special, a spus Mădălina.

În cadrul Festivalului de Film de la Roma, Mădălina Ghenea a avut o apariție răvășitoare pe covorul roșu. Românca a purtat o rochie lungă, argintie, cu spatele gol, pe care a accesorizat-o cu sandale argintii, o brăţară şi o curea în aceeaşi nuanţă, notează Adevărul. Mădălina Ghenea a fost prezentă în mai multe zile ale festivalului desfășurat în perioada 19-28 octombrie și a a avut mai multe apariții apreciate de public. Cu ocazia premierei noului film în care joacă, „All you ever wished for, Mădălina Ghenea a optat pentru o rochie lungă, cu o crăpătură generoasă, accesorizată cu paiete. „Datorez totul Italiei. Aici s-a lansat primul film în care am jucat, e un loc special, a spus Mădălina. „All you ever wished for este noul film în care apare Mădălina Ghenea. Pelicula este o coproducţie italiano-americană, în regia lui Barry Morrow, câştigător al premiului Oscar pentru „Rain Man.

Noul film va avea premiera în 2019.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments