Giulia promite videoclip pentru „Vorbe Goale”

In ciuda faptului că Giulia este însărcinată în 8 luni şi s-ar putea crede că cel mai mult timp îl alocă pregătirilor pentru întampinarea copilasului pe lume, lucrurile nu stau deloc aşa. Giulia este mai activă ca niciodată şi are gânduri mari pentru perioada imediat următoare. Cântăreaţa care se bucură şi de aprecierea publicului internaţional datorită single-ului „Vorbe goale” îşi pregăteşte minuţios relansarea solo. Un motiv de bucurie pentru Giulia este poziţia pe care se află „Vorbe Goale” în clasamentul unuia dintre cele mai populare radio-uri – Discovery FM – din Moldova, piesa aterizând direct în top 30.

Artista promite să nu se oprească aici şi pregăteşte câteva surprize fanilor ei, printre care un concert unplugged şi videoclipul pentru „Vorbe Goale”.

„Vorbe Goale” este cel mai recent single al Giuliei, lansat la sfârşitul anului trecut, ce se bucură de succes în mediul virtual, însumând jumătate de milion de accesări, la care se adaugă performanţa de a fi share-uit de aproximativ 80 000 de oameni pe facebook.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments