Familia regală se pregăteşte pentru o fetiţă

Familia regală se pregăteşte pentru o fetiţă. Al doilea bebeluş al ducelui şi ducesei de Cambridge este aşteptat pe lume în această săptămână, pregătirile pentru acest eveniment fiind în toi, informează cotidianul Daily Mail.

Ducesa de Cambridge este deja internată în aripa Lindo a spitalului St. Mary din Londra, ea luând decizia de a naşte al doilea copil în acelaşi stabiliment în care a venit pe lume prinţul George, în anul 2013.

În aşteptarea naşterii bebeluşului regal, administratorii spitalului St. Mary au impus o serie de restricţii în parcarea instituţiei, anunţate prin afişe pe care putea fi citit mesajul „eveniment special”. În colaborare cu poliţia londoneză, administratorii spitalului au amenajat şi câteva bariere şi zone de protecţie cu acces interzis, pentru a-i împiedica pe jurnalişti să campeze în faţa clădirii, aşa cum s-a întâmplat în 2013.

Cu toate acestea, câţiva pensionari s-au campat deja în parcarea instituţiei, ei fiind înconjuraţi de steaguri britanice sau de obiecte cu chipurile membrilor familiei regale.

Kate îl va avea alături pe soţul ei, prinţul William, şi a ales să se relaxeze în aşteptarea momentului pe muzică clasică, dar şi pe melodii al lui James Blunt sau Ellie Goulding.

Pe 29 aprilie 2011, căsătoria grandioasă a prinţului William cu Catherine Middleton, celebrată la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat în faţa camerelor video ale presei din lumea întreagă, lumea întreagă fiind fascinată de acest cuplu tânăr care întruchipează faţa modernă a celei mai celebre familii regale.

Informaţia privind noua sarcină a ducesei Catherine a fost făcută publică pe 8 septembrie 2014. Acesta este al doilea copil al cuplului, după prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments