DJ DARK prezintă în premieră LIVE la LIBERTY PARADE 2011 piesa Loco Parade, realizată în colaborare cu Shidance

DJ DARK www.vedetepenet.ro

DJ Dark se pregăteşte pentru a doua sa experienţă LIBERTY PARADE, eveniment ce are loc pe data de 30 iulie 2011 pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Caravana sună adunarea la Olimp, la ora 16:00, unde, în cele 3 camioane ce vor merge către Liberty Parade Arena vor mixa: Cristi STANCIU & Matteo, Claudio CRISTO, Bogdan POPOVICIU & DJ Xander; DJ DARK, Mahony, Proof, Marika şi Rhadow.
Prima mea experienţă la LP a fost anul trecut pe camion unde a fost foarte ok. Liberty Parade este cel mai mare event al anului şi mă simt onorat că am participat anul trecut şi am fost invitat şi în acest an”, mărturiseşte DJ-ul cunoscut publicului Radio 21 pentru Guest Mix-urile difuzate în fiecare weekend de la ora 18:00 la ora 21:00, alături de Bogdan Popoviciu.
Am un set care îmi place foarte mult. Voi încerca să surprind lumea cu piese noi şi în acelaşi timp să mă asigur că o să fie nebunieeeeee şi distractie”, promite tânărul DJ, în vârstă de 22 de ani.
Am pregătit şi o piesă împreună cu colegul meu Shidance – Loco Parade, sper să vă placă”, spune încrezător DJ Dark.
Pentru el, Liberty Parade înseamnă nu doar muzică bună, ci şi “eliberare din nebunia de la oraş şi de problemele zilnice”.
“Cel mai amuzant lucru trăit în caravană s-a întâmplat când am trecut pe lângă o piscină şi împreuna cu Cristi Stanciu (aka Lee More) şi Matteo am sărit din camion şi ne-am răcorit puţintel în piscina unui hotel”, povesteşte tânărul artist.
Dark, un DJ care se descrie “ambiţios, talentat ,frumos şi devreme acasă”, este sigur că experienţa LIBERTY PARADE 2011 va fi una senzaţională.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments