DJ Christian Green mixează în premieră pe scena LIBERTY PARADE

DJ CHRISTIAN GREEN  www.vedetepenet.ro

După 3 ani de antrenament în caravana LIBERTY PARADE, Christian Green, unul din cei mai apreciaţi DJ de la VIBE FM, este invitat să mixeze la LIBERTY PARADE ARENA, sâmbătă, 30 iulie 2011.
Cel mai mare eveniment dance din România – LIBERTY PARADE -, organizat de Radio 21, aduce în faţa publicului DJi unul şi unul, mixuri dinamice şi o senzaţională energie.
Pentru DJ Christian Green (aka Cristian Popescu), LIBERTY PARADE vine cu mari emoţii, având în vedere că e prima oară când set-ul pe care îl pregăteşte va putea fi ascultat în acelaşi timp de peste 70.000 de oameni.
Prima experienţă LP a fost în 2008, după care am fost prezent an de an pe camion. Ca orice DJ, m-am pregatit serios înainte, ca să nu dezamăgesc pe nimeni. Conteaza pentru mine foarte mult selecţia muzicală dinaintea unui eveniment atât de important. Emoţiile nu au lipsit în niciun an. Nici anul acesta nu lipsesc, mai ales că sunt invitat să pun muzică chiar pe scena LIBERTY ARENA. Cred că va fi ceva unic, puţin diferit de experienţa din camioane, pentru că vor fi mult mai mulţi oameni în faţa mea şi va fi un alt vibe. Oricum, va fi ceva fantastic!”, spune DJ Christian Green.
Pe lângă aprecierea de care se bucură în rândul fanilor tech house, Christian Green, este considerat şi unul din cei mai sexy DJ de pe la noi (el crede că farmecul i se datorează zodiei – e o Balanţă ce împlineşte anul acesta 27 de ani -, dar fetele apreciază mai degrabă în comentariile online că e înalt, brunet şi cu ochii verzi).
Green îşi aminteşte amuzat o întâmplare simpatică din primul său an de Liberty Parade.
În 2008, cineva mi-a cerut tricoul personalizat Liberty Parade şi i l-am dat după cateva ore de mix, chiar când caravana a ajuns la scenă, era plin de transpiraţie. Sper că a rămas o amintire plăcută. Cum a fost şi pentru mine”, îşi aminteşte zâmbind DJ Christian Green.
LIBERTY PARADE! www.vedetepenet.ro
Ca mulţi alţi DJ, recomandă tuturor celor care vor să se apuce de muzică să fie perseverenţi, serioşi, să asculte multă muzică bună.
M-am apucat de muzică pe la 13 ani. Eram fascinat de munca de DJ. A fost dragoste la prima vedere. De atunci am trecut prin mai multe etape, unele grele, altele mai puţin grele, ca să ajung până în acest punct. Ţine şi de noroc şi de baftă şi de lumea care ne inconjoara în această meserie”, povesteşte artistul.
Pentru ediţia cu numărul 11 a celei mai mari manifestări dance din România, unde îşi dau întâlnire zeci de mii de oameni “chitiţi pe distractie, cu un vibe extraordinar”,

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments