DJ ALLEN despre LIBERTY PARADE: “M-am născut pregătit”

LIBERTY PARADE! www.vedetepenet.ro
LIBERTY PARADE îl aşteaptă cu sunete înalte pe ALLEN, DJ-ul pentru care acest eveniment înseamnă un adevărat REVELIOOOOOOONNNN!
Carismaticul DJ, pe numele său adevărat Alexandru Niculescu, a evoluat artistic odată cu LIBERTY PARADE, un eveniment de care a avut grijă de la început, punând osul la treabă pe bune, astfel încât tortul tehnic să iasă de minune.
Îşi aminteşte cu plăcere o mulţime de faze „ciudate, funny ori chiar neaşteptate, de la LP. Însă, cea din 2007, mixând în ploaie, a fost cea mai umedă…”, spune DJ ALLEN.
La cea de-a 11-a ediţie LIBERTY PARADE, artistul în vârstă de 35 de ani care nu bea niciodată bere va prezenta un set plin de „enegie, culoare, lumină, armonie, putere, sex, extaz şi din nou putere”.
dj allen  www.vedetepenet.ro
M-am născut pregătit”, susţine ALLEN, mai ales după toate întâmplările prin care a trecut alături de echipa LIBERTY PARADE de-a lungul timpului.
Pentru că e o Fecioară fascinată de tango, se înţelege bine cu colegul său Taur DJ Cristian Kruger şi lucrează la un proiect nou, numit Allen & Kruger.
Se simte “renăscut” – îndrăgostit de muzică şi de viaţă, şi aşteaptă cu nerăbdare ediţia de anul acesta, fiindcă are “efervescenţa în sange”.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments