Dansatorii din baletul DANSEZ PENTRU TINE predau cursuri de dans VIDEO

Dansatorii din baletul DANSEZ PENTRU TINE predau cursuri de dans vedetepenet.roLa televizior miscarile lor par atat de simple si fiecare isi doreste sa poata executa macar una din coregrafiile spectaculoase pe care le-au realizat la “Dansez pentru tine”, “Vocea Romaniei” sau “Romanii au talent”. Coregraful Bogdan Boanta impreuna cu alti trei dansatori din baletul coordonat de Edi Stancu sunt gata sa impartaseasca din experienta lor.

ANTURAJ, unul dintre cele mai ample proiecte de dans din Romania isi deschide din nou portile. Timp de o luna, incepand din 8 aprilie pana in 2 mai, de luni pana joi, cate doua class-uri pe zi, toti cei interesati sunt asteptati sa-si perfectioneze miscarile de dans sau pur si simplu sa faca un pasi in aceasta arta!

Proiectul ANTURAJ este singurul curs de dans intensiv din Romania in format de workshop timp de O luna, avandu-I ca profesori pe Bogdan Boanta, Rosu Dragos Cristian alias ISTVAN, Cristian Miron si Bruce. Detalii despre costuri si program se gasesc pe pagina oficiala de Facebook, http://www.facebook.com/BasementDanceStudioRO.

COREGRAFI:

CRISTIAN MIRON

Este un coregraf cunoscut din Romania care a lucrat cu numerosi artisti pentru videoclipuri,concerte si show-uri tv precum Elena Gheorghe, Raluk, Andreea Banica, Fly Project, Andreea Balan, Alessia, Ddy Nunes etc) deasemenea a fost asistent-coregraf/dansator timp de 2 sezoane in emisiunea ,,Te cunosc undeva”.A dansat alaturi de Razvan Mazilu in spectacolul de contemporan Depeche Dance sustinul la teatrul Odeon. A coregrafiat pentru majorotatea artistilor care au performat la Romania MTV Music Awards 2011-2012 si Media Music Awards 2012…A studiat alaturi de coregrafi internationali precum: Ian Eastwood, Brian Puspos, Lando Wilkins, Diana Matos, Laure Courtellemont, Anze Skrube, Henry Link etc; ultimul workshop la care a asistat fiind Fair Play Dance Up Poland.In prezent coregraf si dansator pentru cunoscuta artista Raluka si in emisiunile ,,Dansez pentru tine”; ,,Vocea Romaniei”; ,,Romanii au talent” .

Fondator al proiectului “ANTURAJ” and Basement dance studio

Bruce este un bine cunoscut si respectat coregraf si dansator din Romania.A studiat in NY si LA cu coregrafi renumiti precum: Brian Friedman, Wade Robson, Laurienn Gibson, Chris Judd, Ian Eastwood, Gil Duldulao etc.,aducand in Romania si un stil nou Stylized Jazz. Ca si dansator a facut parte din Baletul Dansez pentru Tine, a dansat alaturi de Razvan Mazilu in spectacolul de contemporan Depeche Dance precum si in musicalul Romeo si Julieta. Ca si coregraf a creat pentru: Stefan Banica Jr., Andreea Banica, Andra, Matteo precum si numeroase clipuri, showuri la evenimente. Fiind mereu preocupat de autoperfectionare si evaluarea propriilor performante, participa mereu la workshopuri si castinguri
internationale, ultimul casting luat fiind la X FACTOR UK 2012.

BOGDAN BOANTA

Este cunoscut in lumea dansului ca fiind unul dintre coregrafii de succes din “atmosfera” divertismentului tv, in urma castigarii a 2 trofee “Dansez pentru Tine”, participarea in grupul de balet din cadrul emisiunilor “Vocea Romaniei” si “Romanii au Talent”. Cu un background in dansul sportiv unde a ajuns vicecampion national, a reprezentat Romania cu succes in cadrul emisiunii-concurs “Bailando por un sueno” din Mexic, concurs international in care i-a avut ca si adversari pe insusi Campionii Mondiali de Dans sportiv. De asemenea, a lucrat cu nume mari din industria muzicala romaneasca, facand coregrafii si dansand pentru Corina, Andra, Antonia, Luminita Anghel, Stefan Banica etc. Avand ca si deviza: “Dansul exprima ceea ce vrei sa fii in acel moment”, Bogdan spera sa aduca un aer fresh, o prospetime si un “look” nou in evolutia dansului din Romania!

Rosu Dragos Cristian alias ISTVAN, dansator si coregraf versatil, a studiat in New York City la Broadway Dance Center , Steps On Broadway, Peridance, in Los Angeles la Millennium Dance Complex, Edge Performing Arts, Movement Lifestyle. Castigator HHI 2013-solo. Coregraf Dansez pentru tine, Vocea Romaniei. Dansator Carnival(New york-2010)Romanii au talent, Solist Teatrul National de Opereta “Ion Dacian”, Muzical Romeo si Julieta, Eurovision, Cerbul de Aur, Inna, Anda Adam, Xonia, Luminita Anghel, Alessia, etc

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments