Daniela Crudu provoaca un scandal in Antena 1! Razvan si Dani ameninta cu demisia!

Daniela Crudu provoaca un scandal in Antena 1! Razvan si Dani ameninta cu demisia! vedetepenet.roCum Daniela Crudu le-a transmis sefilor din trustul Impact ca nu mai accepta niciun job la emisiuni nocturne, pentru ca nu vrea sa ii creeze probleme lui Nila cu Gigi Becali, superiorii au gasit rapid o solutie de compromis: intoarcerea la emisiunea  “’Neata cu Razvan si Dani”.

Ideea i-a suras Crudutei, care a acceptat propunerea. Numai ca varianta sefilor din Antena presupunea scoaterea din emisiune a Roxanei Vancea, care intre timp primise si un rol intr-o telenovela ce va fi difuzata in curand de postul lui Dan Voiculescu.

Razvan Simion si Dani Otil  nu mai vor sa colaboreze cu Daniela Crudu si, cu atat mai mult, sa renunte la Roxana Vancea. Razvan si Dani au purtat discutii aprinse cu sefii lor si au amenintat chiar ca vor pleca ei in cazul in care se va lua o decizie peste capul lor. Scandalul declansat s-a calmat momentan, dar poate reveni in orice clipa, daca Daniela Crudu va fi impusa in echipa matinalului.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments