Dani Mocanu are un succes uluitor pe internet ”Nu mai este o surpriză pentru mine….” VIDEO

Succesul lui Dani Mocanu în lumea manelelor nu este întrecut de niciun ”greu” al domeniului,  artist reuşind nişte recorduri la care nu pot spera nici cântăreţi consacraţi de la noi din ţară.

Acum 3 zile Dani Mocanu a lansat o nouă melodie, ”6 gloanţe”. Fanii artistului s-au grabit să asculte piesa în care manelistul îşi face praf, în versuri, duşmanii, mai ales că, aşa cum a spus-o în repetate rânduri, cântecele sale sunt inspirate din viaţa pe care a trăit-o până acum.

 

Ea e femeia care da in judecata SAMSUNG pentru 1,8 milioane de dolari dupa ce telefonul mobil i-a ramas blocat in vagin CLICK

Nu mai este o surpriză pentru mine, mă aşteptam să meargă bine şi această melodie. E normal să fiu încântat când văd că, în nici două zile de la lansare, am ajuns la 1,2 milioane de vizualizări. Pe mine asta mă interesează, vreau să fiu ascultat, să ştie lumea melodiile mele. 6 gloanţe este o melodie care, cu siguranţă, va ajunge în top 3 altime al meu, mai ales că versurile spun nişte adevăruri cu care, probabil, s-au întâlnit mulţi în viaţă „, a declarat în exclusivitate  Dani Mocanu pentru Wowbiz.ro.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments