Dan Helciug da Romania pe Austria

Dan Helciug s-a hotarat sa mareasca numarul romanilor ce isi schimba domiciliul, impreuna cu familia sa. Incepand cu anul viitor, artistul se va muta definitiv in Austria, sperand ca pe viitor colegii sai din trupa Spitalul de Urgenta sa i se alature.

Motivele acestei decizii? In afara dorintei de a produce mai multi bani, asa cum el insusi a declarat, „nesimtirea umana” din Romania fata de corectitudinea tuturor proceselor din Austria a fost luata in calcul pe langa nemultumirea generala manifestata fata de romani:

S-a dus gena bună. Românii s-au stricat de la o generaţie la alta. Cred că 50% din români sunt foarte nesimţiti, needucaţi şi nu dau doi bani pe drepturile lor. Guvernul face ce vrea din oameni, pentru că are cum să facă lucrul ăsta. Nu ai să vezi un român care să prostesteze. De-asta există în România aceste legi contra firii, anormale, care ajută doar buzunarele guvernanţilor. Degeaba sunt trimişi copii la facultate, ei tot fără personalitate rămân. Până şi valorile au plecat din România, pentru că, la fel ca în alte cazuri, sistemul nu le permite o viaţă decentă. Aşa că oamenii simpli nu mai au pe cine să „copieze”.

Lui Dan Helciug ii uram drum bun si toate cele bune! La urma urmei, nu putem sa fortam omul sa ramana in tara pentru a schimba ceva in bine, pentru a-l impinge involuntar sa ajunga in cele din urma la Spitalul de urgenta, la propriu.

sursa citat: Adevarul

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zuma
Editor
11 years ago

Drum bun…