Dan Balan dezvaluie motivele care au dus la destramarea trupei O-Zone

dan-balan-dezvaluie-motivele-care-au-dus-la-destramarea-trupei-o-zone-eu-mancam-paine-cu-rosii-iar-ceilalti_ www.vedetepenet.roTrupa O-Zone a cucerit intreaga lume cu piesa „Dragostea din tei”, insa in 2005 cei trei membri, Dan Balan, Radu Sarbu si Arsenie Todiras au decis sa se desparta si sa isi incerce norocul pe piata muzicii cu proiecte solo.

La opt ani de la destramarea trupei, Dan Balan a lansat un film-documentar intitulat „Intre fenomen si realitate”, in care vorbeste despre sacrificiile pe care le-a facut pentru a crea O-Zone, dar si despre motivele care au dus la despartirea uneia dintre cele mai de succes trupe din Republica Moldova.

„Au venit cei doi colegi la mine si mi-au zis: <<Noi suntem vagoanele care conduc si cum vrem noi, asa o sa fie. Tu esti unul singur, cu noi e si managerul>>. Va dati seama, un proiect pe care il cresti de la zero, cu strategii, bani imprumutati. Eu am vandut tot ce aveam ca sa duc aceasta trupa in Romania, putini stiu ca luni de zile mancam numai paine cu rosii si smantana. Si iata ca vin ceilalti doi si un manager care au primit totul de-a gata si spun ca ei vor sa controleze tot”, a povestit artistul in documentar.

Cu toate acestea, Dan Balan sustine ca nu le mai poarta pica fostilor sai colegi si ca a trecut peste ce s-a intamplat la acea vreme: „Eu nu mai am pica pe ei, Dumnezeu cu dansii, i-am iertat de mult”.

Pe de alta parte, Arsenie Todiras a tinut sa spuna si versiunea sa legata de perioada in care O-Zone era pe culmile succesului.

„In momentul in care s-a produs ascensiunea formatiei, Dan Balan a devenit extrem de gelos si conflictual. Dan nu ne poate ierta statutul de vagoane trase de o locomotiva legendara. Nu-mi ramane decat sa-i doresc tot binele din lume si sa-l ajute Dumnezeu sa depaseasca frustrarile adolescentei”, a declarat Arsenie pentru MoldPres.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments