Cosmina Pasarin: „Voicu Panzar ma lasa rece!”

Cosmina Pasarin a declarat intr-un interviu acordat pentru Agentiadepresamondena, ca Voicu Panzar o lasa rece.

„Recent, au aparut ceva declaratii de-ale tale vis-a-vis de doi barbati pe care ii admiri: Voicu Panzar si Dragos Bucurenci. Sunt totusi doua tipologii diferite…

Cea cu Voicu Panzar nu are nicio legatura cu realitatea. Nu am declarat niciodata acel lucru. Pe Voicu nu il admir. Nu am nimic cu el, dar ma lasa rece. Nu e genul meu. Nu doar fizicul conteaza. De-asta toate femeile au luat-o razna cu operatiile estetice. Un barbat nu trebuie sa arate doar bine. Nu mi se par interesanti barbatii frumosi pe exterior.

Mai pe genul meu este Dragos Bucurenci. Este un babat inteligent, relaxat, are atitudine, de la care barbatii ar trebui sa invete. Nu stiu de unde a aparut acea declaratie, ca mi-ar placea Voicu, pe care nu am dat-o niciodata. Nici macar nu e genul meu. Mie imi plac Andrei Gheorghe, Dan Chisu, genul acesta de barbati.”

Cosmina a fost inca de la inceputul carierei sale in showbiz, un personaj controversat, fie ca a pozat in Playboy, ca a oferit declaratii picante presei, a prezentat emisiuni sau a avut roluri in seriale si in lung-metraje.

Din luna martie, a inceput sa prezinte, alaturi de Dalia Pusca, emisiunea „Intalnire pe 2” la TVR2 iar in paralel, noaptea, in weekend, sa fie MC la diverse cluburi din tara alaturi de Sonny Flame.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments