Cosmina Pasarin „s-a combinat” cu Sonny Flame la show-uri

Cosmina Pasarin (27 de ani), despre care se spune ca este singurul MC femeie oficial din Romania, este pornita sa faca senzatie in cluburile din tara.

Daca pana nu demult vedeta facea atmosfera de una singura, recent aceasta si-a luat ca ajutor si doi dansatori, dezbracati pe jumatate. Dar nici aceasta masura nu a fost de ajuns. De weekendul trecut, bruneta are o trupa in toata regula cu care merge in cluburile din provincie.
Cosmina a batut palma cu Sonny Flame, unul dintre finalistii de la Eurovision, si impreuna cu doua dansatoare si un DJ fac un spectacol pe cinste.
Deoarece s-a dovedit o formula de succes, acestia au obtinut un contract pe doua luni, pentru 12 show-uri, ce ii va aduce numai Cosminei aproximativ 6.000 de euro. Partea ei pentru fiecare show in parte este de 500 de euro, tarif pe care il practica si inainte sa se asocieze cu Sonny.”

Sursa

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Din luna martie, a inceput sa prezinte, alaturi de Dalia Pusca, emisiunea “Intalnire pe 2″ la TVR2 iar in paralel, noaptea, in weekend, sa fie MC la diverse cluburi din tara alaturi de Sonny Flame. […]