VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Cosmina Pasarin a fost data afara din club

Bruneta a vrut sa le arate unor prieteni veniti din strainatate cat de “tare” este viata de noapte din Romania si a decis sa-i duca intr-un cunoscut club bucurestean. Nici nu a apucat sa intre bine, ca a fost intoarsa din drum de un bodyguard.
“Weekendul trecut, vedeta emisiunii “Intalnire pe 2” (TVR2) a trait momente de cosmar. Sambata a inceput excelent cu o multasteptata intalnire cu cativa prieteni din strainatate. Vrand sa le faca o surpriza, Cosmina Pasarin a hotarat sa-i distreze in stil romanesc si sa le arate cate ceva din viata de noapte bucuresteana. A ales un club cunoscut si le-a dat intalnire in oras. Odata ajunsa acolo, bruneta nu s-a asteptat sa intampine vreo problema. Din nefericire, insa, lucrurile nu au evoluat favorabil. In momentul in care a vrut sa intre, Cosmina a fost intoarsa din drum de un bodyguard, care a rugat-o sa paraseasca localul. Acesta i-a motivat ca nu poate ramane pentru ca nu are o masa rezervata. Scena s-a consumat sub ochii prietenilor ei, fapt care a facut-o sa sufere teribil. Toata gloria ei a apus in acel moment.

Cosmina Pasarin si-a revenit cu greu dupa rusinea patita si a tinut mortis sa se razbune pe cei care au facut-o sa treaca prin asta. Asadar, luni dimineata, vedeta a venit in emisiunea ei cu o masa si un scaun, ambele pliante, pe care le-a numit “kitul clubberului”. “Nu ai masa rezervata, vii cu ea de acasa”, a explicat ea, incercand sa arate penibilul regulii care a exclus-o din randul clientilor clubului cu pricina.”

Sursa


*