Columbenii neagă divorţul

În cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea „Happy Hour”, Irinel Columbeanu a dorit să infirme orice referire la un posibil divorţ. Acesta a declarat: „Nu a fost niciodată vorba despre aşa ceva, acel filmuleţ a fost o mizerie. Injuriile şi această manipulare psihologică, mi se par de o gravitate abominabilă. Este intolerabil să divorţezi pentru că aşa se vrea, fără nicio probă!” Însă Irinel a evitat să discute despre escapada soţiei sale din Anglia şi despre pozele în care era surprinsă în compania altor bărbaţi.

Pe de altă parte Monica Columbeanu, invitată la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1, moderată de Mădălin Ionescu, a declarat că este posibil să fie insărcinată. Cât despre fotografiile surprinse în Londra, aceasta a declarat că are mai multă încredere în bărbaţi decât în femei şi că este normal să stea mai mult în preajma lor.

Sursa foto:  www.nuntalaromani.files.wordpress.com

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mirela
Mirela
11 years ago

Eu cred k acum vede Irinel ce prostie a facut casatorindu-se cu Moni…Era clar ca pe ea doar banii o interesau…Acum isi face de cap,pentru ca nu are ce pierde!!!