Christina Aguilera, un dezastru?

Cariera cântăreţei americane Christina Aguilera, acum în vârstă de 31 de ani, a început cum nu se putea mai bine, hituri precum ‘Genie In A Bottle‘ sau ‘Beautiful‘ fiind şi astăzi în playlist-urile a multor radiouri, iar succesul cântăreţei, precum şi calităţile vocale deosebite, au dat naştere la comparaţii cu Mariah Carey, Celine Dion sau Whitney Houston.

Însă, conform publicaţiei americane Star Magazine, Christina Aguilera se afundă în din ce în ce mai multe probleme. Pe coperta revistei, Aguilera este fotografiată într-o ipostază cel puţin neglijentă, iar titlul este mai mult decât determinant pentru actualul stil de viaţă al artistei: ‘E un dezastru!‘. Subtitlurile de pe copertă indică faptul că Aguilera a devenit o alcoolică ce doarme toată ziua, şi petrece toată noaptea.

Revista promite să dezvăluie, în numărul din luna martie, secretele care i-au distrus atât viaţa personală, cât şi imaginea publică a Christinei, printre acestea aflându-se o creştere în greutate de nu mai puţin de 30 de kilograme, comportamentul de divă, dar şi ura primită din partea celorlalţi membri din juriul show-ului ‘The Voice’.

Aflăm din Star Magazine că Aguilera ‘doarme toată ziua, şi petrece toată noaptea‘, iar ‘prietenii săi sunt extrem de îngrijoraţi.

‘Christina petrece zile întregi fără a se da jos din pat, unde i se aduce mâncarea, şi chiar bea.

Revista scrie că problemele din viaţa personală s-au transpus şi în viaţa profesională a artistei, aceasta fiind ‘un dezastru‘ pe platourile de filmare ale show-ului ‘The Voice‘, unde este parte a juriului în căutare de talente muzicale, alături de Blake Shelton, Adam Levine şi Cee Lo Green.

‘Dressing-ul ei este plin cu sticle de vin. Ţipă în permanenţă în legătură cu luminile de pe platou, regia, şi chiar la menajera se ocupă de dressing-ul ei. Toată lumea o urăşte!’

Christina declara luna trecută, într-un interviu pentru Latina Magazine, pe care îl puteţi citi aici, că nu o interesează criticile celor din jur.

De ce să citesc ceea ce spun ceilalţi – bine sau rău?

Credeţi că într-adevăr viaţa personală a Christinei a devenit un asemenea dezastru, sau tabloidele vor scrie orice pentru mai multe vânzări?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments