Ce a transmis Carmen de la Salciua dupa ce s-a aflat ca nu a divortat de Culita Sterp

„Moravurile se schimbă odată cu averea, florile cu anotimpul, ideile cu cărţile, iar principiile cu timpul”, a fost mesajul postat de Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Culiţă Sterp a dezvăluit, recent, că el şi Carmen de la Sălciua sunt căsătoriţi încă în acte.

„Era bine, dar nu s-a putut nici acum (să divorţeze, n.r.) Dacă ajută Dumnezeu, nici la anul. Trebuia să fie demult, în august. Trebuia să venim să semnăm peste o lună, eram plecaţi, ea a amânat treaba, nu a grăbit-o. Ea şi-a luat un avocat. Nu avem nimic de împărţit. A fost problemă pentru că eu stau în Hunedoara, ea are domiciliul în judeţul Alba, iar avocatul nu a fost atent la acest aspect, iar judecătorul nu a putut să aprobe divorţul, că nu avem acelaşi domiciliu. Nişte încurcături care pe mine m-au depăşit”, a declarat Culiţă Sterp.

„O să mergem după 1 ianuarie. Din păcate, sărbătorile ne prind tot căsătoriţi. Probabil ne încurcă şi planurile, mai ales ei. 

Eu am fost băiat, adică nu am venit să arăt la televizor. Dacă veneam să arăt, lumea îşi schimba total părerea despre subiectul ăsta. Eu am fost băgat la fund cu chestia asta cu înşelatul, doar că ce am făcut eu a fost prin ianuarie, iar ea a hotărât acum prin iunie să ne despărţim. 

Am călcat şi eu strâmb, prin ianuarie, nu sunt uşă de biserică. Dar asta s-a întâmplat în ianuarie. Au apărut alte chestii. Ei sunt împreună de vreo 5 luni, oamenii. Nu recunosc, dar toată lumea ştie de ei, pe aici s-a mai şi afişat. Eu le-am dat dedicaţii, pentru Carmen de la Sălciua şi Isăilă Cosmin. M-am bucurat. Eu sunt un om paşnic şi îmi place să merg pe cale amiabilă. Eu am avut o ceartă foarte mare cu ea, deci…nu are rost să vă reproduc ce cuvinte mi-a adresat. 

Avem nişte contracte împreună, noi la cântare nu ne mai salutăm, în ultimul timp. Nu mai e loc nici să ne mai salutăm. A zis că o să sune oamenii cu care avem contracte să-i pună să aleagă dintre mine şi ea”, a mai povestit Culiţă Sterp într-o emisiune TV.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments