BOMBA! Florin Salam paraseste Romania

Florin Salam va pleca pentru o perioada in afara tarii. Pleaca pana cand apele se vor mai linisti, dar si pentru a canta la diferite evenimente.

Cântăreţul a luat o decizie drastică în legătură cu drumul în viaţă, astfel Florin Salam dorind să plece pentru o perioadă din ţară. Din informaţiile din media, Florin Salam va pleca în vacanţă, în SUA, pentru a lua o pauză de la cele întâmplate în ultima perioadă, dar şi pentru a cânta la diferite evenimente. Florin Salam ar sta peste Ocean până anul viitor, în lunile februarie-martie.

Ai ştiut să dai cu pumnul. Acum eu o fac pe nebunul. Vă spun un secret, valoarea nu stă într-un pumn, valoarea adevărată stă la ce-i cu cap. Si cu un bun simţ. Lăsat de la Dumnezeu. Fiecare mai greşeşte, şi trebuie iertat. Pe ce-l care îţi vrea răul.  Dar Dumnezeu le dă la fiecare după inimă.  Eu nu fac rău la nimeni. Niciodată… Din contra, ajut cât pot şi eu. Îmi fac meseria, să îmi cresc copiii. Vă doresc o seară frumoasă.  Si cred că am zis bine ce am scris aştept parerele dumneavoastră.Vă pup..*(F.S.)„, este mesajul transmis de Florin Salam pe reţelele de socializare.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments