Bianca Drăguşanu, atac la adresa fanilor: „Astept reacţiile voastre penibile prin care vă autodescrieţi”

Bianca Draguşanu, atac la adresa fanilor: "Astept reacţiile voastre penibile prin care vă autodescrieţi" - vedetepenet.roFosta asistenta TV, Bianca Drăguşanu a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj revoltător adresat „idioţilor”, aşa cum i-a numit pe câţiva dintre admiratorii ei.

Vedeta i-a atacat pe fani printr-o „provocare”: „Rog toţi prietenii de pe FB, cei bine intentionaţi să NU reacţioneze la acest mesaj! Fac un sondaj să vad câţi proşti mascaţi au timp să-şi dea cu părerea pe pag mea. Acest mesaj este dedicat celor idioţi, analfabeţi, frustraţi,tâmpiţi, complexaţi şi pt care viaţa lor reprezintă o mareee plictiseală generală:))) ATENŢIE!!!! Aştept reacţiile voastre penibile prin care vă autodescrieţi! START!„.

Mesajul a stârnit peste 500 de comentarii picante din partea fanilor. Revoltaţi de ce a postat Bianca, oamenii au venit cu replici şi mai ofensive: „Cred că în primul rand ți se adresează chiar ție acest mesaj pe care l-ai postat. Libertatea de opinie este un drept constituțional. În momentul în care ai statutul de „vedeta” iti asumi și comentariile pozitive și cele negative. Dacă nu vrei sa ai comentarii negative poți să îți ștergi pagina de Facebook. Nu poți cenzura oamenii sa isi spună părerea„, „Eşti penibilă rău mă fato, dacă nu era BOTEZATU era vai de capul tău , vindeai cartofi în piaţă la Hunedoara…„.

După descoperirea relaţiei dintre ea şi Victor Slav, tot mai mulţi fani au lăsat comentarii prin care să-şi exprime nemulţumirea: ” Pentru ea -bună alegere, în schimb, el m-a dezamăgit! Credeam că poate mai mult!!!”.

Să fie oare acesta motivul pentru care Bianca şi-a stârnit fanii împotriva ei?

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments