Antonia s-a despărțit de soțul ei

Antonia s-a despărțit de soțul ei - vedetepenet.roPotrivit cancan.ro,  Antonia s-a despărțit de soțul ei, cel puțin pentru o perioadă.

Surse apropiate celor doi susțin că artista și soțul ei, Vincenzo au avut parte de neînțelegeri în ultimul timp.

Nu este vorba despre infidelitate, ci  despre faptul că Antonia este mereu plecată în concerte și stă departe de familie. Din cauza proiectelor muzicale și a activităților din showbiz care o solicită la maxim pe cântăreață, aceasta nu prea mai are timp să stea cu fetița ei, Maya. Soțul ei i-ar fi reproșat aceste lucruri și de aceea relația s-ar fi destrămat.

Se pare că Antonia i-ar fi cerut soțului ei să se despartă în urmă cu trei săptămâni. Deși surse din jurul anturajului spun că Vincenzo suferă enorm, cei doi au luat această decizie cât se poate de discret. De altfel, ei au hotărât să locuiască  în continuare  împreună de dragul fetiței lor.

Deși are un succes de neoprit în industria muzicală, Antonia se simte departe de fetița ei. Se pare că tocmai de aceea artista a postat pe pagina oficială de Facebook două poze, ca să le arate fanilor iubirea față de Maya:

Antonia s-a despărțit de soțul ei - vedetepenet.ro

Antonia s-a despărțit de soțul ei - vedetepenet.ro

 

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments