Andra, Monica Anghel şi Oana Sârbu au intrat în galeria vedetelor Cutiuţa Muzicală

Andra, Monica Anghel şi Oana Sârbu au intrat în galeria vedetelor Cutiuţa Muzicală www.vedetepenet.ro
În luna decembrie, proiectul „Cutiuţa muzicală” revine cu volumul 9, special conceput pentru cei mici. Copiii se vor putea bucura de piese precum „Podul de piatră”, „Ursul doarme şi visează”, „Cocoşelul meu isteţ” şi multe altele.

Andra, Monica Anghel şi Oana Sârbu sunt cele trei artiste mămici ale căror voci apar pe acest nou material discografic. Vedetele au fost extrem de încântate de idee, au acceptat imediat propunerea şi au intrat în studio, unde au înregistrat, ca la carte, cele 16 piese.

Lansarea volumului 9 al Cutiuţei Muzicale, marchează un moment foarte important, acesta venind la exact 10 ani de la apariţia brandului pe piaţa muzicală de la noi. În tot acest timp, proiectul dedicat copiilor s-a bucurat de un succes foarte mare, în continuă creştere de la an la an.

Noul volum conţine melodii clasice din folclorul pentru copii, dar şi câteva piese foarte noi. În plus, la începutul lunii decembrie, MediaPro Music împreună cu producătoarea seriei Cutiuţa Muzicală, Liliana Ştefan, vor organiza un eveniment de lansare al albumului, în cadrul căruia se va lansa şi site-ul brandului,www.cutiutamuzicala.ro.
Milupa susţine „Cutiuţa muzicală” pentru ca toţi copilaşii să fie fericiţi.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments