Anda Adam pregăteşte o mare premieră pentru piaţa muzicală românească

Anda Adam www.vedetepenet.ro

Anda Adam face fashmob la Romanian Music Awards! Îşi va mări trupa de dansatori cu peste 10.000 de persoane.

Cu ocazia recitalului de vineri seară din cadrul Romanian Music Awards, când va cânta în premieră noua sa piesă, solista îşi va mări trupa de dansatori cu peste 10.000 de persoane.
Deşi pare incredibil, această performanţă poate fi realizată cu ajutorul publicului. Cei care vor fi prezenţi în Piaţa Sfatului din Braşov au până vineri timp să înveţe coregrafia Andei Adam şi să danseze în acelaşi timp cu îndrăgita cântăreaţa.
În acest sens, unul din dansatorii ei a fost filmat executând mişcările pe care oricine le poate învăţa de acasă, astfel încât vineri fie parte din marea reprezentaţie de dans în aer liber.
Mai sunt doar trei zile, însă timp suficent pentru că mii de oameni să înveţe din mers paşii de dans. În acest sens, cântăreaţa îşi încurajează fanii să răspândească filmuleţul pe internet, prin intermediul Facebook-ului şi a oricărui alt instrument de comunicare virtuală.
Vineri seară, peste 10.000 de oameni din Piaţa Sfatului – Braşov sunt aşteptaţi să danseze în sincron cu Anda Adam în ceea ce ar putea deveni cel mai mare flashmob muzical din România.
Înregistrarea video a mişcărilor de dans poate fi urmărită atât pe canalul oficial de Youtube al artistei cât şi pe Pagina oficială de Facebook.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments