Amalia şi Ilie Năstase, separaţi, dar împreună!

Cu toate că cei doi soţi au decis să îşi încheie mariajul la jumătatea lunii trecute, Amalia şi Ilie Năstase s-au reîntâlnit zilele trecute în cadrul unui eveniment organizat la Afi Palace Cotroceni. În cadrul acestei acţiuni s-a prezentat, în mod oficial, noul echipament sportiv al reprezentativei de fotbal a României. Amalia Năstase a participat în calitate de organizator, iar fostul său soţ, ca reprezentant al firmei Adidas, sponsor al echipei naţionale. Deşi până de curand au împărţit patul conjugal, în cadrul evenimentului nu au fost foarte prietenoşi unul cu celălalt, dar nici nu s-au evitat.

Amalia si Nasty nu au dorit să comenteze nimic legat de divorţ, motivând că nu doresc publicitate, dar şi din respect pentru familiile lor şi pentru cei apropiaţi. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 14 ani, iar in 2003 şi-au unit destinele în mod legal. Din căsătoria lor au rezultat două fetiţe, Alessia (6 ani) şi Emma (3 ani).

Sursa foto: www.superbebe.ro

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mirela
Mirela
11 years ago

Cred k o km inteleg pe Amalia…diferenta de varsta isi spune cuvantul,cu toate k trebuia sa-si dea seama de la inceput!Eh si mai e o chestie,interesu’ poarta fesu’…